Zbuloni më shumë mbi orët me mekanizëm zvicerian për fëmijë, FLIK FLAK

Flik Flak është i vetmi brand që prodhon orë me mekanizëm zvicerian për fëmijë.

Orët Flik Flak janë rezistente ndaj ujit dhe mund të lahen dhe në lavatriçe.
Nëpërmjet orës Flik Flak ju do t’i mësoni fëmijës tuaj të jetë një menaxhues i mirë për kohën.

Flik Flak vjen në ndihmë te të gjithë femijët me anë të aplikacionit për të mësuar orën.


Zbuloni modelet fantastike të cilat i përfitoni me 20% ulje.