Zbuloni surprizat nga Swatch dhe Swarovski!

Nuk i keni zgjedhur ende dhuratat për festat e fundvitit?! Swatch ka menduar për ju!
Përfitoni deri në 30% ulje për blerjet e sezonit festiv!

Uljet e fundvitit filluan në Swarovski!
Perfitoni 50% ulje në produktin e tretë për blerjet e sezonit festiv! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *